Need for Speed Most Wanted

Need for Speed Most Wanted 1.0.2

Brandend rubber op de openbare weg

Need for Speed Most Wanted is een oogverblindend snelle racegame voor de iPhone. De opvolger van spellen als Undercover en Hot Pursuit geeft de Need for Speed-serie nieuwe lakglans op je mobiele telefoon. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie graphics
  • Veel races
  • Eenvoudige besturing

TEGEN

  • Beperkte besturing
  • Soms repetitieve uitdagingen
Meer

Uitmuntend
8

Need for Speed Most Wanted is een oogverblindend snelle racegame voor de iPhone. De opvolger van spellen als Undercover en Hot Pursuit geeft de Need for Speed-serie nieuwe lakglans op je mobiele telefoon.

Het uitgangspunt van Need for Speed Most Wanted is hetzelfde als in de originele versie voor de pc. Je voltooit een reeks uitdagingen en races om uiteindelijk bekroond te worden tot 'most wanted' van het fictieve Fairhaven. In tegenstelling tot de pc-versie fungeert deze virtuele stad niet als open wereld. Wél vind je er spectaculaire politieachtervolgingen en wegblokkades om het snelheidsduivels als jij moeilijk te maken.

Need for Speed Most Wanted heeft verder alle ingrediënten die je van een Need for Speed-game verwacht. De graphics zijn flitsend en mooi, er staan meer dan 35 droomauto's voor je klaar en de game is sneller dan ooit.

Je bestuurt je bolide in Need for Speed Most Wanted door je iPhone te kantelen, terwijl je boost door je vinger onder in het scherm te plaatsen. Beweeg je liever niet je hele telefoon om te sturen, stel dan een reeks touch controls in. Gas geven, remmen en schakelen gebeurt helaas automatisch, zodat je nooit helemaal het gevoel van controle over je rijtuig hebt.

Zit je onderweg verlegen om een flinke adrenalinestoot? Need for Speed Most Wanted is een prima remedie. De game kent zijn beperkingen, maar maakt deze goed met een racetempo waar zelfs je snelheidsmeter U tegen zegt.

Need for Speed Most Wanted

Download

Need for Speed Most Wanted 1.0.2